09:12, Thu 17 Jan
Every time I post a reply on a thread I get this message, but when checked the reply has actually been posted...🤷‍♂️

Linked Image
09:34, Thu 17 Jan
I've had that a few times
Fat Buddha - 'Rab C Nesbitt. He's a contrary fecker, but invariably right. He has his finger on the motherfecking pulse.'
09:39, Thu 17 Jan
getting that also
10:36, Thu 17 Jan
Same
10:38, Thu 17 Jan
Also I have to login on my phone every time I go on the forum, I never needed to do this before.
10:47, Thu 17 Jan
3 times now
10:50, Thu 17 Jan
The system didn't like whatever emoji you were trying to insert.
11:05, Thu 17 Jan
No problems with Apple emojis.
It really is the way forward👌🍺​⚽️🆗🏴󠁧󠁢󠁥󠁮​󠁧󠁿🏴‍☠️🇬🇧👍
11:15, Thu 17 Jan
I’m getting it now and I didn’t post an emoji.

Fully updated iPhone X running safari.
11:31, Thu 17 Jan
Yup - just had it myself and all i posted was text - no mojies.

Happened to me on my latest Che Adams post.
11:50, Thu 17 Jan
And me.

The forum's gone, Tom.
12:07, Thu 17 Jan
Ahh iPhone X
I feel your pain😉
12:17, Thu 17 Jan
Rab C Nesbitt
I've had that a few times

In that case it's probably best to eliminate the time you spend on lurid porn sites .....then try again !
Rosie ....Ohh Rosie ....I'd like to paint your knickers Blue and White !
12:58, Thu 17 Jan
Predictable.
Fat Buddha - 'Rab C Nesbitt. He's a contrary fecker, but invariably right. He has his finger on the motherfecking pulse.'
14:05, Thu 17 Jan
I’m getting this.

Sometimes an emoji is involved, mostly not
@Bluewurst1875
14:13, Thu 17 Jan
No emojis here, getting it. Post happens but then a Phorum error.

Edit - getting it on the Che post with an emoji in the title. Maybe disable emojis in titles?

Yup, replied, removed emoji from title and no error. My bill is in the post.

I only have an iPhone SE too
14:28, Thu 17 Jan
Yep that's the one, I'm away at the moment but I'll fix it as soon as I get a chance.